W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Kontakt

Uniwersytet Radomski
im. Kazimierza Pułaskiego

ul. Malczewskiego 29
26-600 Radom

tel. +48 48 361 7010

e-mail: rektor@uthrad.pl

 

Centrala telefoniczna

tel. +48 48 361 7000
tel. +48 48 361 7001

 

Centralny Punkt Informacji

ul. Malczewskiego 29, p. 4,
26-600 Radom,
tel. +48 48 361 8000
e-mail: cpi@uthrad.pl

 

Uchwała nr 000-13/4/2021

Szczegóły
jakiego organu Senatu
z dnia
w sprawie wprowadzenia zmian do uchwały Nr 000-3/10/2021 Senatu UTH Radom z dnia 25 lutego 2021 r. w sprawie ustalenia programu studiów na kierunku "Bezpieczeństwo i jakość produkcji żywności" - studia pierwszego stopnia o profilu praktycznym, prowadzone w formie stacjonarnej i niestacjonarnej.
zmieniająca uchwałę nr 000-3/10/2021,
zmieniona przez 000-10/19/2023
status uchwały obowiązująca
Uwagi Program studiów dostępny w BIP-ie w zakładce STUDIA/Programy studiów 2021/2022

Tag

Załączniki

Powiadom znajomego