mgr inż. Magdalena Woźniak
Imię i nazwisko doktoranta | mgr inż. Magdalena Woźniak |
---|---|
Rodzaj postępowania | doktorskie |
Dziedzina nauki | Nauki społeczne |
Dyscyplina | Ekonomia i finanse |
Temat rozprawy doktorskiej | Doskonalenie cech jakościowych produktów emulsyjnych na bazie tłuszczów modyfikowanych |
Data wszczęcia postępowania | 2018-04-26 |
Data zakończenia postępowania | 2021-12-15 |
Czy nadano stopień | nadano |
Status postępowania | zakończone |
Promotorzy:
1. prof. dr hab. inż. Małgorzata Kowalska
2. prof. Serge M. F. Tavernier, prof. Pieter Billen - University of Antwerp (Belgium)
Recenzenci:
1. prof. dr hab. Krystyna Gutkowska - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka (recenzja)
2. dr hab. inż. Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka, prof. UEK - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie; Instytut Nauk o Jakości i Zarządzaniu Produktem (recenzja)
Streszczenie (streszczenie)
Autoreferat (autoreferat)