W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Kontakt

Uniwersytet Radomski
im. Kazimierza Pułaskiego

ul. Malczewskiego 29
26-600 Radom

tel. +48 48 361 7010

e-mail: rektor@uthrad.pl

 

Centrala telefoniczna

tel. +48 48 361 7000
tel. +48 48 361 7001

 

Centralny Punkt Informacji

ul. Malczewskiego 29, p. 4,
26-600 Radom,
tel. +48 48 361 8000
e-mail: cpi@uthrad.pl

 

mgr inż. Magdalena Woźniak

Szczegóły
Imię i nazwisko doktoranta mgr inż. Magdalena Woźniak
Rodzaj postępowania doktorskie
Dziedzina nauki Nauki społeczne
Dyscyplina Ekonomia i finanse
Temat rozprawy doktorskiej

Doskonalenie cech jakościowych produktów emulsyjnych na bazie tłuszczów modyfikowanych

Data wszczęcia postępowania 2018-04-26
Data zakończenia postępowania 2021-12-15
Czy nadano stopień nadano
Status postępowania zakończone

Promotorzy:
1. prof. dr hab. inż. Małgorzata Kowalska
2. prof. Serge M. F. Tavernier,  prof. Pieter Billen - University of Antwerp (Belgium)

Recenzenci:
1. prof. dr hab. Krystyna Gutkowska - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka (recenzja)
2. dr hab. inż. Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka, prof. UEK - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie; Instytut Nauk o Jakości i Zarządzaniu Produktem (recenzja)

Streszczenie (streszczenie)

Autoreferat (autoreferat)

Powiadom znajomego